Mia's FotoPage

By: Mia Sara

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Aug-2008 02:59 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan Genting Highlands

 
 
 
View all 21 photos...


Monday, 9-Jun-2008 07:59 Email | Share | | Bookmark
Budak Manja

3 months old


Thursday, 5-Jun-2008 03:01 Email | Share | | Bookmark
Dhia Nadra Irwansafarizal

 
 
 
View all 13 photos...


Monday, 16-Jul-2007 04:30 Email | Share | | Bookmark
Mia Sara means....

I've been tag by Munirah to write about what or how or why you gave the name to your kid. Here it goes:

Masa memula pregnant tu memang tetiba je terfikir nama Mia Sara. Memang takde nama lain langsung untuk baby girl. So, bagi tau je la dekat hubby kan nama yg terpk tu. Hubby terus senyum jer. Dia pun suka nama tu. Dia suka nama Sara. Sara means princess. Mia pulak means Mine. So Mia Sara means My princess. Sweet n simple je nama tu. Malas nak letak panjang-panjang sangat nama sebab nama babah nya dah panjang. Nanti lambat jawab soklan bila exam kat skolah sbb tak habis-habis tulis nama. Hehehehe..

Kalau lelaki nama Mikhail je. Tapi sekarang ni suka plak nama Aariq. Hopefully dapat boy plak lepas ni. Yehaaa...

p/s: Miera, i did my homework already .


Wednesday, 7-Mar-2007 03:25 Email | Share | | Bookmark
Mia Sara Irwan Safarizal

 
TQ to Auntie Munirah for the lovely picture of Mia Sara.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net